Béda révisi "Panonpoé"

1 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: ce:СалоцӀе
m (r2.5.2) (bot Ngarobih: oc:Soleu)
m (bot Ngarobih: ce:СалоцӀе)
[[ca:Sol]]
[[cdo:Nĭk-tàu]]
[[ce:СалоцlеСалоцӀе]]
[[co:Soli]]
[[cr:ᒌᔑᑳᐅᐲᓯᒻ]]
4.090

éditan