Buka ménu utama

Parobahan

2 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: fa:شش‌ضلعی
[[es:Hexágono]]
[[eu:Hexagono]]
[[fa:شش ضلعیشش‌ضلعی]]
[[fi:Kuusikulmio]]
[[fr:Hexagone]]
4.090

éditan