Béda révisi "Basa Latin"

1 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.6.4) (bot Ngarobih: rw:Ikilatini
m (Malikkeun éditan Farvardyn, diganti deui ka vérsi ahir ku VolkovBot)
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: rw:Ikilatini)
[[ro:Limba latină]]
[[ru:Латинский язык]]
[[rw:KilatiniIkilatini]]
[[sah:Латыын тыла]]
[[sc:Limba latina]]
45.179

éditan