Béda révisi "Widya Saputra"

48 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (bot Ngarobih: en:Widya Saputra)
[[Gambar:Widya_motogp.jpg|thumb|Widya Saputra]]
'''Widyaningrum Surya Nugraha''' (alias '''Widya''', babar di [[Cimahi]], [[Indonésia]], [[26 Pébruari]] [[1985]]) nyaeta saurang presenter [[TV]] ti Indonesia. Ayeuna anjeunna seueur dikenal jalmi sabagai presenter acara [[olahraga]] di stasiun TV Trans7 kususnya dina acara Liga Italia Serie-A jeung MotoGP.
 
99

éditan