Buka ménu utama

Parobahan

152 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar kunaon bangsa kia teh loba nu ngajajah,,,,,,, salah nateh naon,,,,,,, ayeuna teh sarua wae,,,jeung bahuela,,,,,,, masi nu kekurangan ,,,,,, kunaon ,,,,,
kunaon bangsa kia teh loba nu ngajajah,,,,,,,
salah nateh naon,,,,,,,
ayeuna teh sarua wae,,,jeung bahuela,,,,,,,
masi nu kekurangan ,,,,,,
kunaon ,,,,,
Pamaké anonim