Béda révisi "Kategori:Candi"

22 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
Bot: Adding {{Commonscat|Stupas}}
m (bot Nambih: cs, en, fr, id, jv, vi)
m (Bot: Adding {{Commonscat|Stupas}})
'''Candi''' téh hartina wangunan rélijius, hususna pikeun nu ngagem [[Hindu]]/[[Budha]] di [[Nusantara]].
{{Commonscat|Stupas}}
 
[[Kategori:Budaya]]
10.666

éditan