Paul: Béda antarrépisi

3 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
r2.7.1) (bot Ngarobih: sa:नीलः
m (r2.7.1) (bot Ngarobih: nl:Blauw (kleur))
m (r2.7.1) (bot Ngarobih: sa:नीलः)
[[ro:Albastru]]
[[ru:Синий цвет]]
[[sa:नीलनीलः]]
[[sco:Blue]]
[[sh:Plavo]]
1.255

éditan