Béda révisi "Sudan"

6 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.1) (bot Ngarobih: nah:Sudan (nci)
m (bot Nambih: na:Sudan)
m (r2.7.1) (bot Ngarobih: nah:Sudan (nci))
[[mt:Sudan]]
[[na:Sudan]]
[[nah:Sudan (nci)]]
[[nap:Sudan]]
[[nds:Sudan]]
9.590

éditan