Béda révisi "Puseur dayeuh"

2 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: nah:Tēcuacān
m (bot Nambih: ckb:پایتەخت)
m (bot Ngarobih: nah:Tēcuacān)
[[my:မြို့တော်]]
[[mzn:نیشتگاه]]
[[nah:TecuacanTēcuacān]]
[[nap:Capitale (città)]]
[[nds:Hööftstadt]]
17.470

éditan