Chōonpu: Béda antarrépisi

Taya parobahan ukuran ,  11 tahun yang lalu
m
mindahkeun ka Chōonpu
(Nyieun kaca anyar {{Gojuon}} '''Chōonpu''' (長音符) atawa ogé dipikawanoh kalayan '''onbiki''' (音引き), '''bōbiki''' (棒引き), nyaéta tanda anu dituliskeun dina hiragana sarta [[...)
 
m (mindahkeun ka Chōonpu)