Béda révisi "Waktu"

13 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
r2.7.1) (bot Nambih: oc:Temps
m (mindahkeun Waktu ka Wayah: Memang éta basa sundanya.)
m (r2.7.1) (bot Nambih: oc:Temps)
[[no:Tid]]
[[nov:Tempe]]
[[oc:Temps]]
[[pa:ਸਮਾਂ]]
[[pl:Czas]]
14.599

éditan