Béda révisi "Kapuloan Sunda Leutik"

36 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
m
r2.6.2) (bot Nambih: map-bms:Kepulauan Nusa Tenggara
m (r2.6.2) (bot Nambih: map-bms:Kepulauan Nusa Tenggara)
[[lmo:Nusa Tenggara]]
[[lt:Mažosios Sundos salos]]
[[map-bms:Kepulauan Nusa Tenggara]]
[[mn:Бага Зондын арлууд]]
[[ms:Kepulauan Sunda Kecil]]
991

éditan