Béda révisi "Galura"

33 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.2) (bot Nambih: ar:جريان مضطرب; kosmetik perubahan
m (r2.7.1) (bot Miceun: de:Turbulenz)
m (r2.7.2) (bot Nambih: ar:جريان مضطرب; kosmetik perubahan)
<div style="float:right">
{|
|[[ImageGambar:Turbulence.jpg|thumb|right|Galura ngalir sabudeureun hambatan; aliranana lajeng jadi laminér]]
|-
|[[imageGambar:Los_Angeles_attack_sub_2.jpg|thumb|right|180px|Aliran cai laminér jeung galura luhureun [[kapal selam]]]]
|-
|[[ImageGambar:Airplane vortex edit.jpg|thumb|Galura tina tungtung puteran dina jangjang pesawat]]
|}
</div>
 
{{pondok}}
 
[[Kategori:Aérodinamika]]
[[Kategori:Dinamika cairan]]
 
[[ar:جريان مضطرب]]
[[bg:Турбулентност]]
[[bs:Turbulencija]]
17.429

éditan