Béda révisi "Kode palabuan udara IATA"

2 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(anyar)
 
'''Kode palabuan udara IATA''' (nami resmina: ''IATA location identifier'') nyaéta kode nu diwangun tina 3 hurup anu digunakeun pikeun nandaan [[palabuan udara]] di dunya. Kode-kode ieu diwangun jeung diatur ku [[IATA]] (Asosiasi Transportasi Udara Internasional) jeung diémbarandikaluarkeun 3 kali sataonsataun dina Diréktori Pangodean Maskapai Pangapungan IATA.
 
Heunteu sakabéh kode-kode ieu digunakeun ngan pikeun hiji palabuan udara. 323 ti 17.576 kode dikanggoan ku leuwih ti hiji palabuan udara.{{Citation needed}}
7.143

éditan