Béda révisi "Chi (kana)"

1 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ти
m (r2.5.1) (bot Ngarobih: en:Chi (kana))
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ти)
[[mg:ち]]
[[pt:Chi (kana)]]
[[ru:Ти]]
[[uk:ち]]
[[zh:ち]]
45.635

éditan