Béda révisi "Fu (kana)"

12 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Фу (кана)
m (r2.5.1) (bot Ngarobih: en:Fu (kana))
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Фу (кана))
[[mg:ふ]]
[[pt:Fu (kana)]]
[[ru:Фу (кана)]]
[[uk:ふ]]
[[zh:ふ]]
45.635

éditan