Béda révisi "Wi (kana)"

1 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ви
m (r2.6.4) (bot Nambih: ru:ゐ)
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ви)
[[mg:ゐ]]
[[pt:Wi (kana)]]
[[ru:Ви]]
[[uk:ゐ]]
[[zh:ゐ]]
45.635

éditan