Béda révisi "Chi (kana)"

11 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ти (кана)
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ти)
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ти (кана))
[[mg:ち]]
[[pt:Chi (kana)]]
[[ru:Ти (кана)]]
[[uk:ち]]
[[zh:ち]]
3.174

éditan