Béda révisi "Wi (kana)"

11 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ви (кана)
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ви)
m (r2.6.4) (bot Ngarobih: ru:Ви (кана))
[[mg:ゐ]]
[[pt:Wi (kana)]]
[[ru:Ви (кана)]]
[[uk:ゐ]]
[[zh:ゐ]]
3.174

éditan