Béda révisi "Amanat Galunggung"

9 bita dipupus ,  8 tahun yang lalu
 
==Panalungtikan==
Panalungtikan kana naskahna dimimitian ku [[KF Holle|K.F. Holle|Holle]], [[C.M. Pleyte|Pleyte]], jeung [[R.Ng. Poerbatjaraka]], nyaéta ku cara ngalih-aksarakeun tur narjamahkeun dina basa Walanda. Naon nu dipilampah ku para sarjana éta téh teu ngawengku sakabéh naskah. Hasil panalungtikan C.M. Pleyte dijudulan “Een Pseudo Padjadjaransche Kroniek” (Kronik Palsu Pajajaran)
<ref name="Een Pseudo Padjadjaransche Kroniek">{{nl}} {{cite book | author=C.M. Pleyte| title= Een Pseudo Padjadjaransche Kroniek | publisher= Tijdschrift van Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen No.56| year=1917}}</ref>.
 
935

éditan