Béda révisi "Amanat Galunggung"

350 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
==Naskahna==
Naskah anu asalna ti [[Kabuyutan Ciburuy]], Garut Kidul. Kiwari diteundeun di [[Perpustakaan Nasional RI]] kalawan nomor koleksi L 632 Peti 16 atawa koropak 632. Naskahna ditulis dina daun gebang, ngagunakeun [[aksara Sunda kuna]], jeung [[basa Sunda kuna]]. Kandelna naskah aya 7 lambaran daun nipah atawa 13 kaca, unggal kaca ngandung 4 jajar tulisan.
<ref name="Membuka Peti Naskah Sunda Kuna koleksi Perpustakaan Nasional RI: Upaya Rekatalogisasi">{{in}} {{cite book | author=Munawar Holil & Aditia Gunawan| title= "Membuka Peti Naskah Sunda Kuna koleksi Perpustakaan Nasional RI: Upaya Rekatalogisasi"| publisher= ''dalam Perubahan Pandangan Aristorkrat Sunda (Seri Sundalana 9)''| year=2010}}</ref>.
 
 
==Panalungtikan==
935

éditan