Béda révisi "Pasantrén"

66 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Pasantrén''' (Basa Indonesia:Pesantren), '''pondok pasantrén''' atawa disebut '''pasantrén''' hungkul, nya éta sakola Islam nu maké asrama anu aya di Indonésia. T...)
 
[[id:pesantren]]
[[en:pesantren]]
[[ja:プサントレン]]
[[jv:Pesantrèn]]
[[ms:Sekolah pondok]]