Béda révisi "Leuit"

14 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.1) (bot Miceun: id:Leuit
(Nyieun kaca anyar 250px|right|thumb| barudak leutik di hareupeun leuit '''Leuit''' nyaéta ngaran wang...)
 
m (r2.7.1) (bot Miceun: id:Leuit)
[[Kategori:Wangunan]]
[[Kategori:Wangunan Tradisional]]
 
[[id:leuit]]
14.599

éditan