Buka ménu utama

Parobahan

448 bita ditambahkeun ,  8 tahun yang lalu
 
==Kajadian==
* [[1511]] - [[Kasultanan Malaka]] dikawasa ku urang [[Portugis]].
* [[1962]] - Ngadegna [[Télévisi Républik Indonésia|TVRI]].
* [[1989]] - Ngadegna[[RCTI]].
* [[1990]] - Ngadegna [[SCTV]].
* [[2006]] - [[Persatuan Astronomi Internasional]] mutuskeun pikeun ngarobah status [[Pluto]] tina saméméhna [[planet]] jadi [[planét kerdil]].
* [[2008]] - Penutupan [[Olimpiadeu Musim Panas 2008|Olimpiadeu Musim Panas XXIX]] [[Béijing]]-[[Cina]].
 
== Nu babar ==
*[[1935]] - [[Tsutomu Hata]], [[Perdana Mentri Jepang]] ka-80.
935

éditan