SU13Damalia

Geus aub 17 Séptémber 2011
taya kamandang éditan
(ropea gambar)
Tidak ada ringkasan suntingan
 
[[Gambar:Sapedah.jpg|150px|thumb|Damalia dina Sapedah Batur]]
[[Gambar:Banana lover.jpg|150px|thumb|left|luncat handapeun tangkal cau]]
Nepangkeun,
Wasta sim kuring Damalia, pamilon Sundapedia 2011,
357

éditan