Béda révisi "Kayas"

83 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Kayas''' téh salasahiji warna campuran antara warna bodas jeung beureum
(Nyieun kaca anyar '''Kayas''' téh salasahiji warna campuran antara warna bodas jeung beureum)
(taya bédana)
523

éditan