Béda révisi "Tumbak"

Taya parobahan ukuran ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar thumb|center|300px|tumbak '''Tumbak''' nya éta sarupaning pakarangan paranti perang anu gagangna tina kai jeung seuseukeutna tina beusi an...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
[[gambar:Spear (PSF).png|thumb|center|300px|tumbak]]
 
'''Tumbak''' nya éta sarupaning [[pakarangan]] paranti perang anu gagangna tina [[kai]] jeung seuseukeutna tina [[beusi]] anu mincus<ref name="tumbak"> Rachmat Taufik Hidayat, s.p.k.2005.''Pepernian Urang Sunda''.Bandung:Kiblat.kaca kaca 42</ref>. Tumbak ogé sok di paké pikeun [[moro]] [[sato]] ku cara ditojoskeun sina nanceb, kitu oge pungsi tumbak dina perang ku cara nancepkeunnancebkeun deudeukeutnaseuseukeutna ka musuh<ref name="tumbak"> Rachmat Taufik Hidayat, s.p.k.2005.''Pepernian Urang Sunda''.Bandung:Kiblat.kaca kaca 42</ref>.
 
{{reflist}}
146

éditan