Béda révisi "Kirgistan"

3 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
r2.7.2) (bot Ngarobih: na:Kirgitan; kosmetik perubahan
m (r2.7.2) (bot Ngarobih: na:Kirgitan; kosmetik perubahan)
== Géografi ==
{{utama|Géografi Kyrgyzstan}}
[[ImageGambar:Kyrgyzstanmap.png|jmpl|250px|Peta Kyrgyzstan]]
 
Kyrgyzstan aya di runtuyan pagunungan [[Tian Shan]]. [[Issyk Kul]] mangrupakeun dano panggedéna di Kyrgyzstan jeung dano pagunungan panggedéna kadua di dunya saenggeus [[Dano Titicaca]].
* {{en}} [http://www.freenet.kg/kyrgyzstan/ The Kyrgyzstan Online]
 
{{Asia}}<br />
{{CIS}}<br />
{{Non-Blok}}<br />
{{OKI}}<br />
{{EURASEC}}
{{Geo-pondok}}
[[my:ကာဂျစ္စတန်နိုင်ငံ]]
[[mzn:قرقیزستون]]
[[na:KyrgyzstanKirgitan]]
[[nah:Quirguiztan]]
[[nds:Kirgisien]]
17.435

éditan