Béda révisi "Nulis"

173 bita dipupus ,  10 tahun yang lalu
m
artkel munggaran
m (artkel munggaran)
 
m (artkel munggaran)
'''Nulis''' nya éta prosés kréatip ngungkarakeun gagasan dina wangun tinulis pikeun hiji tujuan, misalna méré [[informasi]], ngajak, ngayakinkeun atawa ngahibur<ref name="internet1">{{id}}[http://www.definisionline.com/2010/04/pengertian-menulis.html wangenan nulis] (diaksés kaping 20 Séptémber 2011)</ref>. Jejer caritaan nu aya dina tulisan disebut gagasan atawa pikiran<ref name="internet1"/>. Éta gagasan téh dasar pikeun mekarna hiji tulisan. Gagasan dina hiji tulisan bisa rupa-rupa, gumantung kana kahayang [[penulis]]. Ngaliwatan tulisanna, penulis bisa ngébréhkeun gagasan, pikiran, pangalaman, kahayang, pendapat, jeung perasaanna.
'''Nulis''' salaku kaparigelan nya éta kamampuh hiji jalma dina ngedalkeun gagasan-pikiranna ka batur atawa pihak séjén ngaliwatan [[média]] tinulis.
54

éditan