Béda révisi "Sangray"

357 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Sangray''' salasahiji cara ngolah dahareun urang Sunda, ngagoréng teu maké minyak. Dahareun diasupkeun kana katél ditagogkeun luhureun hawu atawa kompor. Dik...
(Nyieun kaca anyar '''Sangray''' salasahiji cara ngolah dahareun urang Sunda, ngagoréng teu maké minyak. Dahareun diasupkeun kana katél ditagogkeun luhureun hawu atawa kompor. Dik...)
(taya bédana)
523

éditan