Béda révisi "Seni tari"

148 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(typo)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tari ieu kabagi jadi sababaraha bagean jeung biasana dilakukeun ku wanoja di pelataran kuil.<ref name=sumber1></ref>Di [[Mongolia]] tari [[Bielgee]] (tari awak). Tari ieu kawas [[pantomim]].Nu ngigelna mintonkeun adegan sapopoe nu ngumbara, saperti [[merah sapi]], [[masak]], sarta [[moro]].<ref name=sumber1></ref>Di wilayah [[Jepang]] diwanoh festival [[O-bon]] waktu masarakat [[Jepang]] mere hormat ka karuhunna nu geus maot.<ref name=sumber1></ref>
Sedengkeun di [[Korea]] loba pisan ragem tarian, sabagean gedena mangrupa gerak ngadalikeun awak bagean luhur.<ref name=sumber1></ref>Nu ngigel biasana awewe jeung biasana make han bok(pakean tradisi Korea)nsarta make karémbong di leungeunna. Salah sahiji tarian Korea nu kasohor nyaeta [[Tari Kipas]].<ref name=sumber1></ref>
*[[Eropa, Amerika, Australia]]
**[[Tari Tradisonal (Adat)]]
**[[Tari Balet]]
**[[Tari Dansa]]
**[[Tari Salsa]]
**[[Tari Tap]]
**[[Tari Kontemprer]]
 
 
956

éditan