Béda révisi "Bakiak"

25 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
{{pondok}}
m ({{pondok}})
'''Bakiak''' sebutan di [[Jawa Tengah]] jang sajenis sandal anu tapakna di jieun tina [[kayu]] anu hampang miboga pangikat suku anu dijieunna tina ban urut anu di paku dua sisisna.<ref name="internet">[http://id.wikipedia.org/wiki/Bakiak](17 september 2011)</ref>
 
==referensi==
{{reflist}}
{{pondok}}
12.294

éditan