Béda révisi "Lisung"

22 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
{{pondok}}
(Nyieun kaca anyar Lisung nya éta pakakas anu digunakeun pikeun nutu pare sangkan jaid beas)
 
m ({{pondok}})
'''Lisung''' nya éta pakakas anu digunakeun pikeun nutu pare sangkan jaid beas[[béas]]
{{pondok}}
12.294

éditan