Béda révisi "Bonténg"

10 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
{{pondok}}
m ({{pondok}})
 
Bonténg miboga macam-macam hasiat, buahna bisa digunakeun pikeun ngobatan panyakit [[disentri]], rieut atawa panas <ref name="internet1">{{id}}[http://khasiatbuah.com/buah-mentimun.htm](diakses pada tanggal 20 september 2011)</ref> sedangkeun sikina miboga racun [[alkaloid]] sajenis hipoxanti nu bisa ngobatan panyakit cacingan sarta nyeuri genggerong.<ref name="internet1"></ref> salian èta bontèng ogè miboga manpaat pikeun ngaleungitkeun [[jarawat]], ngabersihkeun sariawan, nurunkeun tekanan darah tinggi, jeung ngabersihkeun ginjal <ref name="internet1"></ref>
 
 
==Referensi==
{{reflist}}
{{pondok}}
12.294

éditan