Béda révisi "Sérén taun"

29 bita dipupus ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (hapus interwiki)
Tidak ada ringkasan suntingan
Sérén taun atawa serah taun dumasar ma'na kecap, miboga harti sérén sumérén taun nu kamari ka taun nu bakal datang salaku gagantina. Dina kontéks kahirupan tradisi masarakat agraris tradisional Sunda, sérén taun mangrupa média sukuran ka nu maha Kawasa sagala hasil tatanen anu cukup nu ku maranéhna dilakonana, sarta miharep dina taun-taun saterusna sagalana bakal leuwih hadé.
 
 
[[Kategori:Kabudayaan Sunda]]
[[Kategori:Upacara Adat]]
[[kategori:budaya sunda]]
873

éditan