Béda révisi "Béas"

106 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
 
Béas tina paré ketan disebut '''ketan'''
==Rupa-rupa Béas==
Beas ketan
Beas pandan
Beas beunyeur
Beas dolog
 
==Sumber==
 
{{refflist}}
{{pondok}}
[[kategori:tutuwuhan]]
 
[[id:Beras]]
[[en:rice]]
443

éditan