Béda révisi "Kidul"

59 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar {{dipaké}} '''Kidul''' nyaéta salah sahiji arah dina kompas, patukangtonggong jeung arah kalér.Ieu arah téh beulah katuhu arah wétan (panon poé terbit). ==...)
 
m
 
{{Arah Angin}}
{{pondok}}
 
[[kategori:arah angin]]
[[kategori:géografi]]
816

éditan