Béda révisi "Kidul"

Taya parobahan ukuran ,  9 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
{{dipaké}}
'''Kidul''' nyaéta salah sahiji arah dina [[kompas]], patukangtonggong jeung arah [[kalér]].Ieu arah téh beulah katuhu [[arah [[wétan]] ([[panon poé]] terbit).<ref name="KBBI">[http://kamusbahasaindonesia.org/selatan Kamus Bahasa Indoneisa (online)-Selatan] (diakses tanggal 26 September 2011)</ref>
 
==Réferési==
816

éditan