Béda révisi "Kidul"

49 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
{{dipaké}}
[[gambar:CompassRose16 S.png|thumb|200 px|Kidul ([[basa Inggris]]: South) pernahna aya di handap gambar [[kompas]]]]
'''Kidul''' ([[Aksara Sunda|Aks. Sunda]]:ᮊᮤᮓᮥᮜ᮪) nyaéta salah sahiji arah dina [[kompas]], patukangtonggong jeung arah [[kalér]].Ieu arah téh beulah katuhu arah [[wétan]] ([[panon poé]] mucunghul).<ref name="KBBI">[http://kamusbahasaindonesia.org/selatan Kamus Bahasa Indonesia (online)-Selatan] (diakses tanggal 26 September 2011)</ref>
 
==Réferési==
816

éditan