Béda révisi "Novel"

Taya parobahan ukuran ,  10 tahun yang lalu
Novel [[misteri]] nya éta anu eusina nyaritakeun hal-hal anu ngandung rusiah, anu biasana kabuka dina bagian ahir éta novel. Upamana baé nyaritakeun néangan palaku [[rajapati]] atawa palaku [[kajahatan]] séjénna.<ref name="apresiasi sastra"/>
 
== referensiReferensi ==
{{reflist}}