Béda révisi "Abdas"

2 bita dipupus ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
<font size=4> (مَنْ تَوَضَّأَفَأَحْسَنَ الْوُضُوْءَ خَرَجَتْ خَطَايَاهُ حَتَّى تَخْرُجَ مِنْ تَحْتِ أَظْفَارِهِ (رواه مسلم </font>
 
''"Sing saha jalma nu abdas kalayan saalus-alusna, mangka bakal leungit kagoréngan-kagorénganana katut dosanadosa leutikna nu aya dijero kuku-kukuna. (HR. Muslim)"''
 
abdas salian ti syarat pikeun ngalaksanakeun ibadah ogé jadi [[ubar]] atawa [[tamba]] gering<ref>[http://nurmuhammad.com/Dwnlds/Bahasa/RahasiaWudhu.pdf Rahasia Wudhu] (diaksés tanggal 22 September 2011)</ref>.
146

éditan