Béda révisi "Kampung Naga"

36 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
wk
m (wikify)
m (wk)
'''Kampung Naga''' mangrupakeun kampung adat [[Sunda]]-[[Islam]] nu sacara administratif asup ka wewengkon [[Néglasari, Salawu, Tasikmalaya|Désa Néglasari]], [[Salawu, Tasikmalaya|Kacamatan Salawu]], [[Kabupatén Tasikmalaya|Tasikmalaya]], nu legana kira 4 ha.
 
==Adat==
23.343

éditan