Béda révisi "Kampung Naga"

69 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
+gambar
m (wk)
m (+gambar)
[[Image:KampungNaga.jpg|thumb|right|350px|Paimahan di Kampung Naga]]
'''Kampung Naga''' mangrupakeun kampung adat [[Sunda]]-[[Islam]] nu sacara administratif asup ka wewengkon [[Néglasari, Salawu, Tasikmalaya|Désa Néglasari]], [[Salawu, Tasikmalaya|Kacamatan Salawu]], [[Kabupatén Tasikmalaya|Tasikmalaya]], nu legana kira 4 ha.
 
23.343

éditan