Béda révisi "Ucing"

153 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
 
==Ras Ucing==
Dumasarkeun kana kaayaan buluna ras ucing kabagi 5 bagian nya éta <ref name="Memilih dan Merawat Kucing Kesayangan"> Susanty, Yuliana.Memilih dan Merawat Kucing Kesayangan. Agromedia Pustaka.Jakarta Selatan 2007 </ref> :
# Bulu pendék
# Bulu sedeng
1.725

éditan