Béda révisi "Novel"

1 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
==Unsur-unsur nu ngawangun novel==
===Téma===
[[Téma]] téh nya éta anu jadi jejer utama atawa ide utama pamikiran pangarang anu timbul tina pasulan hirup.<ref name="apresiasi sastra">{{Id}} http://repository.upi.edu/operator/upload/t_bind_009795_chapter2.pdf(diaksés kaping 25 September 2011)</ref>Téma mangrupa unsur penting lantaran bisa nunjukkeun pasualan nu rék ditepikeun ku pangarang dina éta karyana.<ref name="apresiasi sastra"/> TemaTéma anu dipilih bisa ngeunaan tangtungan hirup, ajaran [[agama]], [[adat istiadat]], ajaran [[moral]], jeung sajabana.<ref name="apresiasi sastra"/>
 
===Galur===
406

éditan