Béda révisi "Novel"

1 bita dipupus ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
|watek palaku digambarkeun singget<ref name="modul novel"/>
|-
|galur carita leuwih rumit<ref name="modul novel"/>
|galur carita leuwih sederhana<ref name="modul novel"/>
|-
151

éditan