Béda révisi "Lisung"

82 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Lisung dua siki.jpg|thumb|Add caption here]]|thumb|200px|right|Lisung]]
 
'''Lisung''' nyaéta pakakas anu digunakeun pikeun nutu [[paré]] sangkan jadi [[béas]]
{{pondok}}
443

éditan