Sawo: Béda antarrépisi

157 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
}}
 
'''Sawo'''ngaran sarupaning buah, ari bangunna jeung gedéna saperti endog [[meri]]<ref name="kamus Basa Sunda">RA,Danadibrata.2006.''Kamus Basa Sunda''. Bandung:Gawé bareng PT Kiblat Buku Utama jeung Universitas Padjadjaran.Kaca 617</ref>
 
 
886

éditan