Béda révisi "Luksemburg"

16 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(a)
 
m
|established_date2 = [[19 April]] [[1839]]
|established_date3 = [[11 Méi]] [[1867]]
|established_date4 = [[23 NovémberNovember]] [[1890]]
|currency = [[Euro]] <sup>2</sup>
|currency_code = EUR
|cctld = .lu
|calling_code = 352
|footnotes= <small>1. Basa Luksemburg mangrupa basa ''de jure'' ti 1984.{{br}}2. Mata uang saméméh 1999 nya éta [[Franc|Franc Luksemburg]].</small>
}}
'''Luksemburg''', atawa resmina '''Kadipatén Ageung Luksemburg''' ({{lang-fr|Grand-Duché de Luxembourg}}, {{lang-de|Großherzogtum Luxemburg}}, {{lang-lb|Groussherzogtum Lëtzebuerg}}) mangrupakeun hiji nagara nu teu boga wates laut nu aya di [[Éropa]] bagian kulon-kalér, tepung wates jeung [[Perancis]] (73 km), [[Jérman]] (138 km), jeung [[Bélgia]] (148 km).
7.200

éditan