Béda révisi "Embé"

3 bita dipupus ,  9 tahun yang lalu
 
==Jenis==
Dumasar kana mangpaatna, embé aya tilu rupa nya éta embé pedaging atawa embé anu diarah dagingna, embé perah atawa embé nu diarah susuna, jeung embé dwiguna nya éta embé anu diarah boh daging jeung susuna, atawa daging jeung buluna. <ref name="Azka Press"> Suparman. 2007. Beternak Kambing. Jakarta: Azka Press Hal. 4 </ref> Dumasar kana asalna, aya tilu rupa embé, nya eta embé lokal, embé Ras jeung embé bestar. <ref name="Azka Press"/> Embé lokal atawa embé anu aya di [[Indonesia]] nya éta embé kacangan atawa embé [[Jawa]], embé gembrong atawa embé [[Bali]], jeung embé mrica ti [[Sulawesi]]. <ref name="Azka Press"/> Sedengkeun embé Ras atawa embé ti luar nagri nya éta embé étawa ti [[India]], embé saanen jeung embé toggenberg ti [[Swiss]], embé anglo-nubian ti [[Afrika]], embé alpino ti [[Pagunungan]] [[Alpen]] [[Swiss]], embé beetal ti [[Pakistan]]. <ref name="Azka Press"/> Embé bestar nya éta embé hasil ngawinkeun tina embé lokal jeung embé Ras.<ref name="Azka Press"/>
 
==Referensi==
294

éditan